U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouwproject

Chardonnay

Charmant wonen in Waregem, overal dichtbij en toch weg van alle drukte
Chardonnay - ERIBO-VASTGOED bvba

De luxe van 'alles dichtbij'

Chardonnay is wellicht de beroemdste druif ter wereld en dat hebben we te danken aan witte wijn. Maar Chardonnay is voortaan ook een nieuwe, luxueuze residentie om mooi te wonen in Waregem. Ontdek waarom residentie Chardonnay de plek is waar jij je nieuwe thuis maakt …

Waregem is zo’n fijne stad om te leven. Niet te groot. Niet te klein. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Er valt ook heel wat te beleven. Van winkels voor je inkopen tot terrasjes om te genieten van een glas wijn – mag dat Chardonnay zijn? – alles wat je nodig hebt, is er te vinden. Vaak op wandelafstand. Te voet sta je op enkele minuten in het centrum van Waregem.

Je woont op de hoek van de Toekomststraat en de Westerlaan. Een bruisende buurt. Je ontsnapt er wel aan grote drukte – absoluut een pluspunt. Zo is residentie Chardonnay je ideale uitvalsbasis en je eigen rustpunt in de rand van de stad.

Chardonnay - ERIBO-VASTGOED bvba

16 stijlvolle appartementen

Residentie Chardonnay telt 16 luxeappartementen met oppervlaktes van 66 tot 141 m2 en telkens 1, 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers zijn er vier appartementen, op de tussenverdiepingen telkens vijf en bovenaan liggen er twee ruime penthouses. Genoeg variatie dus, in een woonblok waar de buren elkaar (her)kennen.  

Het gebouw heeft een strakke, modulaire architectuur en is afgewerkt met wit-beige bakstenen. Residentie Chardonnay wordt zo ontegensprekelijk een stijlvolle blikvanger in het stadsbeeld. Waar jij gaat wonen …

Chardonnay - ERIBO-VASTGOED bvba
Chardonnay - ERIBO-VASTGOED bvba

Tuinen en terrassen met zon

De achtergevel is zuidgericht. Daar vind je ook de grote leefruimtes en tuinen of terrassen die baden in de zon. De oriëntatie van dit woonproject is absoluut een troef. De slimme architectuur zorgt voor veel zonlicht en toch ook de nodige privacy.

De vier appartementen op het gelijkvloers komen met een tuin van 18 tot 62 m2, afgescheiden door groene hagen en een houten afsluiting met poortje langs de toegangsweg naar de parkeerplaatsen. De wooneenheden op de tussenverdiepingen hebben terrassen van 6 tot 15 m2. De penthouses bovenaan zelfs tot 120 m2. Overal mooi afgewerkt met glazen balustrades.

Alle moderne luxe en comfort

Eribo staat garant voor duurzame kwaliteit. Elk appartement wordt in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoet aan de hedendaagse comforteisen, met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie. 

Er is overal vloerverwarming aanwezig. En vraaggestuurde ventilatie voor een gezond klimaat in huis. Grote ramen zorgen dan weer voor veel natuurlijke lichtinval en vergroten het ruimtegevoel in je appartement. Zo heb je vanuit residentie Chardonnay een weids uitzicht over de stad. Ook dat is luxe.

Duurzame technieken

De verwarming in alle appartementen wordt aangedreven door een collectieve warmtepomp, met zonnepanelen om het systeem aan te sturen. Dat maakt al een groot verschil op je energierekening.
 

17
Units
53 %
Verkocht
1-3
Slaapkamers
68 m²
Min. opp.
Chardonnay - ERIBO-VASTGOED bvba

Nieuwbouwproject

Chardonnay

Ruime 1-, 2- of 3-slaapkamer appartementen met een uiterst hoogwaardige afwerking.
Chardonnay - ERIBO-VASTGOED bvba