U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouwproject

Chardonnay

Hedendaags wonen in een groene omgeving op een boogscheut van Waregem
Chardonnay - ERIBO-VASTGOED bvba
Chardonnay - ERIBO-VASTGOED bvba

In de omgeving

De ligging van residentie Chardonnay is top. In een recent vernieuwde straat, op de hoek met de binnenring. In enkele minuten sta je in het centrum of aan de vijvers van Waregem. Ook het station ligt op wandelafstand van de residentie.

Je vindt winkels en scholen in de buurt. Met de wagen rijd je via de binnenring zo de stad uit. Verwacht je bezoek, dan is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Kortom, je geniet alle voordelen van de stad, zonder de nadelen.

Garages en staanplaatsen

Er is plaats genoeg om je wagen(s) te parkeren. Via de Westerlaan heb je toegang tot garageboxen en autostaanplaatsen. De toegangsweg loopt achter de tuinen en grenst aan residentie Bordeaux in de Westerlaan. Het woongedeelte is makkelijk te bereiken via twee ingangen achteraan.

Er is ook een gemeenschappelijke fietsenstalling langs de zijkant van het gebouw, afgesloten met een groene haag en poortje.

Vlot toegankelijk

Residentie Chardonnay telt twee ingangen in de Toekomststraat, die doorlopen tot de achterkant van het gebouw en de toegangsweg tot de parkeerplaatsen. Alle appartementen zijn op elke verdieping vlot bereikbaar met de trap en de lift.

Op het gelijkvloers zijn er private bergingen beschikbaar.

Investeren met vertrouwen

Eribo-projecten staan voor kwaliteit. Punt. Alles is inbegrepen. Je koopt dus een totaalplaatje zonder onaangename verrassingen of extra kosten. We begeleiden je persoonlijk van plan tot oplevering – en zelfs nadien kan je altijd bij ons terecht. Want als je je goed voelt bij Eribo, dan doe je dat straks ook in je nieuwe appartement.

Wil je investeren in een appartement als opbrengsteigendom? Ook daar helpen we je graag bij. Met dit nieuwbouwproject kan je immers een mooi rendement behalen.  Meer info over slim beleggen in vastgoed vind je via volgende link

Een glaasje Chardonnay?

Niet alleen de stijlvolle architectuur is herkenbaar Eribo. Ook de naam van de residentie heeft traditiegetrouw een link met wijn – dat geldt voor elk Eribo-project in Waregem. Wat denk je? Klinken op je nieuwe appartement?

 

1 km van het centrum van Waregem
2 km naar oprit E17
300 m naar de lokale handelaars
200 m dichtstbijzijnde bushalte
Chardonnay - ERIBO-VASTGOED bvba
Chardonnay - ERIBO-VASTGOED bvba
1 km van het centrum van Waregem
2 km naar oprit E17
300 m naar de lokale handelaars
200 m dichtstbijzijnde bushalte
Chardonnay - ERIBO-VASTGOED bvba

Downloads